Solliciteren

Geachte heer / mevrouw,

Hierbij solliciteer ik naar de functie van instructeur logistieke opleidingen en VCA.

Graag kom ik in aanmerking voor deze functie omdat ik na jaren in de logistiek en techniek gewerkt te hebben de stap heb gemaakt naar het lesgeven. Ik wil mijn kennis doorgeven om anderen veilig en deskundig te leren werken.

Inmiddels werk ik al enige tijd als hef- en reachtruckinstructeur bij andere opdrachtgevers en heb ongeveer 100 cursusdagen gedraaid. Ik vind het een fantastisch vak en doe het heel veel passie en plezier.

Doordat ik ook het CCV-vakdiploma heb voor hef- en reachtruck mag ik ook lesgeven aan vrachtwagenchauffeurs voor de nascholing code 95.

Na elke les beoordelen cursisten mij op een evaluatieformulier. Ik krijg daarbij veel hoge cijfers en complimenten, ook van degenen die met tegenzin verplicht worden door de werkgever en bij de verplichte nascholing van vrachtwagenchauffeurs voor hun code 95.

Vaak verwerk ik leiderschap en de rol van de leidinggevende in mijn lessen om het werken veiliger te maken. Ik geef namelijk ook les in leidinggeven.

Als instructeur heb ik veel rollen; leraar, examinator, leider, inspirator, mental coach, en gastheer. Alles doe ik met veel plezier. Ook ben ik bewust van de kwaliteit die ik moet leveren als een professionele opleider.

Steeds zoek ik naar verbeterpunten om mijn lessen nog beter te maken. In die zin heb ik hoge normen en zoek ik met veel bezieling voor het vak naar verbetering.

Vanzelfsprekend ben ik bereid om te reizen voor mijn werkzaamheden. Mijn woonplaats Woerden ligt lekker centraal in Nederland. Ook ben ik bereid om te werken op zaterdagen. Een les op locatie is interessant en elke keer weer anders.

In de toekomst wil ik me nog verder ontwikkelen op het gebied van veilig hijsen met bovenloopkraan, VCA, hoogwerker, meeneemheftruck, hoogbouwtruck, verreiker en zijlader. Op dit moment leer ik om de VCA-cursus te gaan geven. Ik wil nog 1 x meelopen en dan ga ik gelijk zelfstandig lesgeven. Ik sta open voor extra scholing op elk vakgebied. Eind November ga ik beginnen met een cursus veiligheidskunde om mezelf verder te ontwikkelen.

Ik onderscheid me van anderen door mijn inzet, een brede achtergrond en doordat ik de taal van de praktijk spreek.

Graag ben ik bereid om mijn sollicitatie mondeling toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Marc Bouter

Bouter opleidingen